Academia de Studii Economice din Bucuresti lanseaza e-carierata.ro, un program prin care tinerii port participa la cursuri acreditate de CNFPA (Centrul national de formare si perfectionare a antreprenorilor). Primele cursuri oferite gratuit se vor desfasura in perioada 18 – 28 august 2014 si vizeaza specializarile administrator de firma, controller si specialist marketing si social media optimization.

Cursurile sunt finantate prin Fondul European Social. Obtinerea profilului vocational, competentelor prin formare profesionala continua, mediere pe piata muncii si lansarea propriei afaceri prin consultanta antreprenoriala sunt etape importante pe care trebuie sa le parcurga oricine in drumul sau catre o cariera de succes. Mai mult, un CV bogat presupune experienta atat a studiului prin cursuri competitive cat si a dezvoltarii personale a individului si totodata avantajul de a fi selectat de catre angajatori de top.

„Experienta necesita pregatire, continuitate si perseverenta. Absolventii facultatilor nu reusesc de multe ori sa imbine studiul cu un job part time, fapt ce duce la inmultirea studentilor proaspat absolventi, care nu reusesc sa gaseasca un loc de munca. Exista o baza de formare a individului pe care trebuie sa o cladeasca fiecare pana la o anumita varsta. Sunt cazuri in care absolventii se pierd in traseul lor profesional, nu dobandesc un plan individual de actiune conform intereselor si aptitudinilor sale si ajung la o varsta cand poate fi tardiv “, Meda Vasile, Coordonator activitati - Orientare si consiliere profesionala.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Scoala de gramatica organizeaza cursuri GRATUITE luna aceasta