Cursurile vor fi sustinute la UBB de profesori de la University of Hull, iar curricula, stilul de predare si de examinare sunt, de asemenea, dupa modelul britanic. Diploma de absolvire este acordata de University of Hull. MBA-ul este acreditat international de AMBA (The Association of MBAs), respectiv de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urma beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume.

Directorul programului este dr.Andrew Taylor, cu aproape 20 de ani de experienta ca antreprenor si consultanta in management. "Universitatea noastra are privilegiul de a gazdui primul Executive MBA oferit de catre o universitate britanica, Hull University Business School, contribuind prin aceasta la procesul complex de schimbare a educatiei economice in Romania. Cursantii vor beneficia de aportul unor specialisti cu recunoastere internationala in formarea si dezvoltarea capacitatilor manageriale", a spus academician prof.univ.dr.Ioan-Aurel Pop, rectorul Universitatii Babes-Bolyai.

University of Hull are aproape 90 de ani de traditie si, anual, peste 20.000 de studenti. Conform Studiului National Student Survey realizat in 2013, in Marea Britanie, University of Hull este in top 10 – din cele 103 pozitii – privind gradul de satisfactie a studentilor. Acestia apreciaza la University of Hull calitatea predarii, sprijinul academic din partea profesorilor si sursele vaste de informare.

Citeste si:

Cerinte obligatorii si pretul unui EMBA de la University of Hull

Pentru a urma cursurile acestui EMBA, este necesara indeplinirea urmatoarelor conditii: minim trei ani de experienta in domeniul in care cursantii au specializare, rezultate foarte bune la licenta si atestat de limba engleza. Se poate aplica online, pe siteul programului: www.ubbee.ro.

Durata programului este de 2 ani. Investitia in studii este de 7.500 euro/an, suma care poate fi achitata in rate.