Compania farmaceutica GSK Romania a lansat cea de-a noua editie a unui program de traineeship, prin care le ofera absolventilor de studii universitare si postuniversitare cu rezultate exceptionale posibilitatea de a-si incepe cariera in cadrul organizatiei.

Anul acesta, 5 tineri au fost selectati si urmeaza sa fie implicati in diverse proiecte care aduc valoare companiei si prin care isi pot dezvolta abilitatile personale si profesionale. La finalul acestei perioade, pe baza rezultatelor si potentialului demonstrat, tinerii pot avea oportunitatea de a-si continua cariera in cadrul GSK Romania.

Procesul de selectie s-a desfasurat in perioada august – octombrie 2015 si 350 de tineri cu studii in domeniile Medicina, Farmacie, Chimie si Studii Economice au aplicat pentru un stagiu de sase luni in cadrul GSK Pharma sau un stagiu de 12 luni in cadrul GSK Consumer Healthcare. ]

De-a lungul timpului, peste 3.500 de absolventi au aplicat pentru programul „Porneste la drum cu GSK”, iar 55 dintre ei cu performante foarte bune si-au continuat activitatea in cadrul companiei.

GSK este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, cu 99.000 de angajati in 115 tari.

Sursa foto: Poznyakov, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri