Coach de cariera

Coach de cariera

In piata exista o multime de specialisti in coaching pentru orice, pentru leadership, cariera, performanta, familie, fericire, sanatate, viata. De asemenea, sunt "antrenori" care pregatesc alti oameni dornici sa intre in meseria de coach.

Foto: DenisFilm, Shutterstock

Specialist in inteligenta emotionala

Specialist in inteligenta emotionala

Nu exista nicio legatura stiintifica intre coeficientul de inteligenta emotionala si succesul la locul de munca. Daca inteligenta emotionala ar fi fost o cerinta pentru sefii de companii, atunci Bill Gates, Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Larry Page, Mark Cuban si Donald Trump nu ar fi facut cariera.

Foto: Andrea Danti, Shutterstock

Consultant in angajamentul oamenilor la locul de munca

Consultant in angajamentul oamenilor la locul de munca

Cele mai de succes companii la nivel global nu au de fapt nevoie de consultanti pentru a crea culturi acolo unde activele lor cele mai valoroase, adica oamenii, prospera.

Foto:Rawpixel.com, Shutterstock

Specialist in marketing de continut

Specialist in marketing de continut

Internetul este plin de blog-uri, posturi, tweet-uri, share-uri si clipuri pentru care rezultatul investitiilor in social media si marketing de continut este practic infim. Mai mult, chiar daca multi urmaresc conturile de Twitter sau LinkedIn, de foarte putine ori acest lucru aduce si rezultate notabile companiilor.

Daca vrei sa obtii lucruri marete in viata, faptul ca iubesti ceea ce faci nu este suficient. Nici orele lungi la birou nu sunt suficiente. Ceea ce faci trebuie sa fie si vandabil. Toata pasiunea si toata inspiratia din lume nu vor reusi sa depaseasca legea cererii si ofertei.

Foto: Aysezgicmeli, Shutterstock