Esti interesat de domeniul resurselor umane? Te invitam sa participi in cadrul conferintei HR 2.0: 2016 Mobilitatea si retentia in HR: cum sa iti faci angajatii fericiti?, eveniment aflat la editia a V-a, joi, 17 martie.

Takata Romania

Takata Romania

Producatorul de componente auto Takata Romania, prezent prin companiile Takata Romania si Takata Sibiu, a incheiat anul 2015 cu un numar de 7.901 de angajati, in crestere de la 7.415 angajati in anul anterior, potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii.

Compania are si in prezent o serie de joburi deschise, in special pentru ingineri.

Foto: PointImages, Shutterstock

Yazaki Romania

Yazaki Romania

Yazaki, producator japonez de componente auto, avea la finalul anului 2015 un numar de 5.875 de angajati, in crestere de la 4.736 in 2014.

In prezent, compania are o serie intreaga de joburi deschise pentru ingineri, operatori cablaje si tehnicieni.

Foto: Gary James Calder, Shutterstock

Fujikura Automotive

Fujikura Automotive

Producatorul de cablaje auto Fujikura Automotive Romania, subsidiara locala a grupului japonez Fujikura, avea in 2014 un numar de 5.808 angajati, iar anul 2015 l-a incheiat cu 6.226 angajati.

Compania a angajat anul trecut in principal confectioneri cablaje auto.

In prezent, compania are mai multe posturi deschise pentru ingineri.

Foto: Minerva Studio, Shutterstock

Leoni Wiring Systems Ro

Leoni Wiring Systems Ro

Producatorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Ro, parte a grupului german Leoni, a avut anul trecut 9.018 angajati activi, dupa ce in 2014 numarul mediu de angajati era de 8.258.

Compania detine fabrici in Arad, Bistrita si Pitesti, potrivit datelor disponibile pe site-ul companiei.

Compania angajeaza in prezent tehnicieni si ingineri.

Foto: Pavel L Photo and Video, Shutterstock

Autoliv Romania

Autoliv Romania

Producatorul de sisteme de siguranta auto Autoliv Romania, subsidiara locala a grupului suedez Autoliv, a incheiat anul trecut cu un numar de 9.758 de angajati activi.

In 2014, compania avea 8.258 de angajati.

Compania angajeaza in prezent ingineri si diverse categorii de operatori.

Foto: testing, Shutterstock

Grupul Renault Romania

Grupul Renault Romania

Grupul Renault are in Romania aproximativ 16.000 de angajati, tara noastra fiind a doua in cadrul companiei in ceea ce priveste efectivele si singura, cu exceptia Frantei, care poseda toate competentele unui constructor auto.

Compania Automobile Dacia, parte a grupului, a avut anul trecut un numar de 14.229 angajati, in scadere de la 14.298 angajati in anul 2014.

Principalele activitati ale companiei sunt desfasurate la: Uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si Sasiuri, Directia Logistica, inclusiv centrul logistic Alliance International Logistic Network), Matrite Dacia (Pitesti), centrul de design Renault Design Central Europe, Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic Titu), directia comerciala Renault Commercial Roumanie (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja) si Renault Crédit International.

In prezent, grupul Renault are o serie de pozitii deschise, intre care se numara posturile disponibile pentru ingineri si alti specialisti in domeniul auto.

Sursa foto: Minerva Studio, Shutterstock