Tinerii pot aplica pentru obtinerea a cinci reduceri in valoare de 3.300 euro pentru participarea la programe de management si antreprenoriat in cadrul IEDC Bled School of Management, in Slovenia.

Astfel, IEDC Bled School of Management ofera cinci burse pentru participarea la doua dintre programele scolii Discover Entrepeneurial Management Program (DEMP) si Young Managers Program (YMP), derulate in iunie si iulie.

Ambele programe se desfasoara in limna engleza.

DEMP este un program international de management si antreprenoriat pentru studenti in ultimul an sau tineri absolventi..Programul se desfasoara pe parcursul a noua zile si se adreseaza celor care vor sa inceapa sau sa administreze un business.

YMP ofera o abordare globala a principalelor aspecte ale managementului si abilitatilor manageriale. Programul se desfasoara de-a lungul a 11 zile.

Citeste si:
10 motive pentru a-ti aduce afacerea pe bursa
10 motive pentru care...

Ce reduceri ofera bursele

Scoala ofera doua burse pentru DEMP, acestea acoperind 50% din cheltuielile de scolarizare in valoare de 550 euro, per participant.
De asemenea, cele trei burse pentru YMP acopera 30% din cheltuielile de scolarizare in valoare de 3050 euro/participant.

“Programele sunt predate de profesori de la scoli renumite de business din lume, cu experienta practica in management si antreprenoriat, folosesc ca metode de invatare studii de caz (despre unele dintre cele mai noi businessuri existente in acest moment: Zara, AirBnb, etc), discutii si joc de rol, intr-un mediu international cu participarea tinerilor din peste 20 de tari. Am participat la DEMP in urma cu 9 ani cand eram studenta la Academia de Studii Economice, facultatea de Administrare a Afacerilor in ultimul an. Pentru mine a fost pentru mine cea mai buna experienta de invatare care mi-a creat dorinta de a aplica ce a invatat in cele noua zile de program si, multumita studiilor de caz discutate, am stiut ca vreau sa fac antreprenoriat”, afirma Daniela Staicu, alumna DEMP (2007) si cofondatoarea businessului social Merci Charity Boutique.

Cum si pana cand poti aplica

Termenul limita de depunere a candidaturilor pentru DEMP este 1 iulie, iar programul se deruleaza in perioada 5-13 iulie.
De asemenea, pentru programul YMP, termenul limita de aplicare este 15 iunie. Acesta se desfasoara in perioada 28 iunie – 8 iulie.

IEDC Bled School of Management (din orasul sloven Bled) a fost infiintata in 1986 si este una dintre primele scoli de business din Europa Centrala si de Est, considerata de Financial Times ca cea mai renumita scoala de business din Europa de Est.

Citeste si:
CBC: Performanta managerilor, interesul de top al companiilor
Petre Nicolae, CBC Romania:...

Sursa foto: http://www.iedc.si/programs/summer-school/young-managers-program

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Jianu, fost ministru al Romaniei, ales vicepresedinte al SMEUunited