Tester jocuri

Tester jocuri

Impatimitii jocurilor video trebuie sa stie ca pentru jobul de tester de jocuri nu se cere experienta, insa angajatorii solicita abilitati foarte bune de limba engleza. De asemenea, candidatii trebuie sa fie persoane rabdatoare, atente la detalii si meticuloase.

O companie care cauta testeri este Ubisoft, iar intre responsabilitatile pozitiei se numara identificarea problemele de functionare din jocurile produse de companie, fie pe calculator, fie pe console video, potrivit eJobs.ro.

Pachetul salarial include asigurare medicala si tichete de masa. De asemenea, vei avea parte de fructe proaspete in birou, acces la sala de sport a companiei si vei primi jocurile produse de Ubisoft.

Salariile pentru un tester de jocuri incep de la 400 de euro si ajung la 2.500 de euro pentru cei cu nivel de senioritate, potrivit datelor din piata de profil.

Foto: logoboom, Shutterstock

Casieri si lucratori bucatarie

Casieri si lucratori bucatarie

Tinerii fara experienta, dar care isi doresc sa lucreze, au la dispozitie o serie de joburi deschise de lantul francez de brutarii si patiserii Paul, care angajeaza casieri si lucratori pentru bucatarie.

Compania isi doreste oameni punctuali, harnici, care dau dovada de o atitudine pozitiva, punandu-le la dispozitie, ulterior angajarii, cursuri de instruire.

Oferta companiei include salariu, fara a preciza valoarea, si bonuri de masa.

Persoanele angajate pot lucra part time.

Agent call center

Agent call center

"Ai cel putin studii medii finalizate sau este in curs de finalizare a studiilor superioare? Esti o persoana dinamica, dornica sa isi gaseasca un loc de munca placut? Nu ai experienta, dar iti doresti un loc de munca? Iti place sa vorbesti la telefon si sa-i ajuti pe cei din jurul tau? Iti doresti un program de lucru flexibil care sa iti permita imbinarea studiilor cu acumularea de experienta?", asa suna anuntul de angajare al unei companii care cauta agenti call center.

In general, pentru posturile din call center-uri angajatorii nu solicita experienta in domeniu, fiind dispusi sa puna la dispozitie programe de formare profesionala.

Intre beneficiile puse la dispozitie de un angajator se numara: bonusuri in functie de rezultate, tichete de masa si decontarea transportului.

Pe piata locala, salariile agentilor din call-center incep de la 1.000 de lei, insa pot sa depaseasca cu mult aceasta suma in cazul celor care vorvesc limbi straine si, mai mult, limbi straine exotice.

Foto: Minerva Studio, Shutterstock

Programator

Programator

Daca esti student pe profil IT, ai cunostinte solide de algoritmi si structuri de date, stii sa lucrezi in C++ si sa ai cunostinte medii de limba engleza poti aplica pentru pozitia de programator, chiar daca nu ai mai muncit.

Orarul va fi corelat cu programul de la facultate, vei avea acces la proiecte si tehnologii diverse si vei fi implicat intr-o multime de traininguri. Click aici pentru a aplica.

De multi ani deja, IT-ul se afla in topul domeniilor cu cele mai mari salarii din piata locala, castigul salarial mediu net ajungand la 5.500 lei (INS). Si incepatorii din acest sector au motive de bucurie, adesea ofertele salariale pentru oameni fara experienta depasind 500 de euro pe luna.

Foto: Pixabay

Agent suport clienti

Agent suport clienti

Daca nu ai experienta in piata muncii si iti doresti sa muncesti, retailerul eMag angajeaza pentru pozitia de suport clienti.

Compania cauta oameni care dau dovada de atitudine pozitiva si de dorinta de a invata. Cei selectati vor lucra in echipa de customer care, ajutand clientii cu nelamuririle sau problemele lor, legate de produsele companiei si vor putea alege daca sa lucreze full time sau part time, in functie de orarul de la universitate.

Angajatorul promite programe de dezvoltare si oportunitati de avansare, fara a preciza ofera salariala.

Foto: Minerva Studio, Shutterstock

Sursa foto: rawpixel, shutterstock