Abilitati de a tine un discurs in public

Abilitati de a tine un discurs in public

Indiferent de industria in care lucrezi, un lucru este sigur, acela ca la un moment dat in cariera ta va trebui sa vorbesti in fara unui public. Iar in ceea ce priveste vorbitul in public, daca unele persoane sunt naturale si nu au trac, aceleasi lucruri nu se intampla si in cazul altora. Daca esti o persoana care face parte din cea de-a doua categorie, invata cum sa iti tii calmul si sa vorbesti cat mai destins, scrie Business Insider.

Foto: Alex Brylov, Shutterstock

Cunostinte de Adobe Photoshop

Cunostinte de Adobe Photoshop

Daca iti propui ca in acest an sa te orientezi catre o cariera cu o zona creativa mai dezvoltata, cum ar fi editarea de fotografii sau design grafic, trebuie sa stii ca angajatorii solicita in mod normal cunostinte cel putin la nivel de incepator de Photoshop.

Foto: Rawpixel.com, Shutterstock

Cunostinte de Microsoft Excel

Cunostinte de Microsoft Excel

Persoanele care lucreaza in domeniul financiar isi petrec zile intregi introducand si analizand informatii prin intermediul foilor de calcul Microsoft Excel, asadar cunostinele aprofundate despre acest program sunt absolut necesare.

Cu ajutorul unui curs poti invata elementele de baza, formule, precum si informatii mai complexe.

Foto: Ditty_about_summer, SHutterstock

O limba straina

O limba straina

Invatarea unui limbi straine nu este o sarcina deloc usoara, insa beneficiile cunosterii unei a doua limbi sunt majore. Persoanele bilingve par sa aiba o memorie mai buna si stau mai bine la capitolul multitasking.

De asemenea, ele sunt mai dorite pentru anumite pozitii.

Foto: Lemon Tree Images / Shutterstock

Dezvoltare de web

Dezvoltare de web

O intelegere elementara a dezvoltarii web este necesara pentru o multime de joburi, iar multe dintre acestea nici nu sunt in domeniul tehnologiei.

Foto: Rawpixel.com, Shutterstock

Cunostinte de optimizare web

Cunostinte de optimizare web

Daca iti doresti sa te dezvolti profesional trebuie sa iei in calcul si dobandirea cunostintelor de optimizarea web, adica sa inveti SEO (search-engine optimization), un instrument excelent pentru cei care masoara succesul dupa numarul de clickuri, likeuri si shareuri. Adaugand SEO intre calitatile tale din CV, ii arati angajatorului ca ai toate cunostinele pentru a realiza un articol care va aduce trafic.

Sursa foto: Shutterstock: Rawpixel.com

Sursa foto: piosi, SHutterstock