In ultimii ani, tot mai multe companii au inceput sa puna accent pe pregatirea angajatilor, iar acest lucru se reflecta in cererea din ce in ce mai mare pentru programe de training si teambuilding. In cazul Ascendis, vanzarile de programe de training pentru angajatii din companii au crescut cu 30% in primele sase luni ale anului, in timp ce evenimentele de teambuilding solicitate in special de multinationale au cunoscut o crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Companiile care au apelat la serviciile consultantilor Ascendis in primul semestru al anului au investit in programe care sa abordeze subiecte precum rezolvarea problemelor complexe, inteligenta emotionala, agilitate si gandire strategica, leadership in lumea Work 4.0, aliniere, cooperare si crestere, productivitate in vanzari, gandire critica, sau creativitate si inovatie.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont