Parlamentul hotărăşte cine va fi viitorul guvernator al Băncii Naţionale a României, nu depinde de noi, a afirmat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, întrebat dacă a luat în considerare un nou mandat.

"Noi nu putem să luăm nicio decizie. Parlamentul hotărăşte, partidele politice, aşa cum spune legea. Noi trebuie să ne facem aici datoria până în ultimul moment şi să dăm consiliului următor o situaţie stăpânită....Nu, nu poate într-adevăr (să fie forţat - n. r.) şi nu poate să forţeze pe nimeni într-adevăr, dar aşa cum s-a întâmplat până acum au loc discuţii responsabile şi serioase între cei care sunt propuşi, cei care sunt şi aşa mai departe. Dar am vrut să vă spun că nu depinde de noi. Până când nu ne cheamă Parlamentul, nu ne apucăm să comentăm. Ne ţinem de treabă", a spus Mugur Isărescu, potrivit Agerpres.

Jurnaliştii au vrut, totuşi, să ştie dacă el îşi doreşte încă un mandat de guvernator.

"Nu pot să vă spun dorinţele mele personale, că mă ruşinez. Adică...din când în când trebuie să mă uit la buletin. Deci, a apărut clar această problemă, nu? Nu, tânăr nu mai sunt. Am fost odată, dar sunt totuşi mulţi ani de atunci", a răspuns Isărescu.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri