Real Hypermarket - Vanzari mai mari cu 3,4% in 2010

Vanzarile Real Hypermarket pe plan local au crescut cu 3,4%, anul trecut, pana la 694 milioane de euro, insa personalul companiei s-a redus cu peste 1.250 de angajati, la 7.482 persoane, se arata intr-un raport al grupului german Metro, din care face parte retailerul.

In 2009, retailerul a inregistrat vanzari de 671 milioane de euro si avea o echipa formata din 8.736 de angajati, informeaza Mediafax.

Retailerul a deschis anul trecut un singur hipermarket, ajungand astfel la o retea de 25 de magazine in Romania.

Pentru acest an, compania are in plan consolidarea parteneriatelor cu producatorii interni de alimente pentru cresterea numarului de produse autohtone comercializate in cele 25 de magazine ale sale. [Vezi si Lamoot, Real Hypermarket: Ne propunem sa aducem mai multe produse locale pe rafturi]

Metro Group, din care face parte si Real, mai este prezent pe piata romaneasca prin intermediul retelei Metro Cash&Carry.

Vanzarile Metro Cash&Carry Romania au scazut anul trecut cu 7,2%, la 1,14 miliarde euro, de la 1,23 miliarde euro in 2009, din cauza efectelor crizei economice. Grupul de retail anticipeaza insa o usoara revenire a vanzarilor in Romania in acest an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri