Primul magazin al retailerului suedez H&M va fi inaugurat pe astazi, 25 martie, ora 11.00, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, va fi dispus pe 2 etaje, cu o suprafata totala de aproximativ 1.700 de metri patrati si va avea aproximativ 60 de angajati. Pe sistemul “ziua si deschiderea” la doar o zi diferenta va fi deschis si magazinul din Unirea Shopping Center, care va ocupa o suprafata de 2.500 mp si va avea o echipa formata din 80 de angajati.

Deschiderea magazinului H&M din Baneasa Shopping City este planificata pentru 31 martie, iar magazinele din Plaza Romania si Bucuresti Mall se vor deschide pe 8, respectiv 15 aprilie. Primul magazin H&M din afara Bucurestiului se va deschide la Brasov, in Unirea Shopping Center, pe data de 29 aprilie 2011.

Oficialii H&M au anuntat ca nu se vor limita la mall-uri si vor deschide reprezentante in zonele stradale aglomerate din marile orase.

Citeste si:

Cu o zi inainte de marea lansare a retailerului de moda pe piata romaneasca, seful pe Romania al H&M a vorbit despre simtul estetic al romanilor in cumparaturi si cat de mult acestia se aseamana cu polonezii.

Ieri seara, la orele 20, s-a dat startul primelor cumparaturi in magazinul H&M amplasat in centrul comercial Unirea Shopping Center, intrarea in magazin facandu-se insa doar pe baza de invitatie. Unii clienti au lasat in magazin peste 1.500 de lei.