Casa de Insolventa Transilvania (CITR) a preluat societatea aradeana de profil Solve Insolve Ipurl, prin fuzionarea acesteia cu filiala sa din Timis. Totodata, Rudolf Vizental, proprietarul Solve Insolve, a devenit al saptelea partener al CITR.

„Avantajele birourilor teritoriale tin de pozitionarea si de contactul direct si permanent cu partenerii, ceea ce faciliteaza bunul mers al dosarelor”, a declarat Radu Lotrean, managing partner al CITR. El spune ca firma pe care o reprezinta va aloca extinderii afacerii un buget de circa 5-10% din cifra de afaceri a companiei, adica intre 250.000 si 500.000 de euro. Aceste fonduri sunt destinate preluarii a trei societati de insolventa din provincie. „Ne propunem o crestere a portofoliului de clienti cu 30% si a numarului de angajati cu 20%, prin extinderea teritoriala”, a mai adaugat Lotrean.

CITR reprezinta una din cele mai importante case de insolventa din Romania si are birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Oradea, Timisoara si un portofoliu care cuprinde, printre altele, Leonardo, Flanco, Diverta.

Citeste si:

In prezent, in Romania, sunt deschise 35.000 de dosare de insolventa, din care 4% sunt proceduri de reorganizare, iar 96% sunt falimente.

Pe piata autohtona isi desfasoara activitatea circa 2.200 de practicieni in insolventa.