Edit Orban, ce a asigurat conducerea interimara a departamentului financiar in lunile aprilie si mai, va coordona la nivel de grup departamentul de audit si control intern, fiind direct subordonata Consiliului de Administratie.

Anterior numirii sale in functia de director financiar al Teraplast, Cristina Stoian a detinut functii similare in cadrul La Fourmi, Halewood Romania si Sanex. In perioada 1998-2002 a fost auditor in cadrul KPMG si Deloitte & Touche.

Cristina Stoian a absolvit in 1998 a absolvit in Facultatea de Relatii Internationale a Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti, cu specializare in tranzactii internationale.

Citeste si:

La sfarsitul lunii aprilie, Consiliul de Administratie al companiei Teraplast Bistrita (TRP), furnizor de solutii si sisteme integrate in domeniul instalatiilor si constructiilor, a luat decizia de a-l numi in functia director general pe Stefan Bucataru, dupa ce Florin Urite a renuntat la contractul de mandat din motive personale.

Compania Teraplast Bistrita (TRP), furnizor de solutii si sisteme integrate in domeniul instalatiilor si constructiilor, a anuntat o crestere a cifrei de afaceri cu 11% in primul trimestru.