Producatorul de bauturi racoritoare PepsiCo lanseaza in aceasta vara, in editie limitata, sticla de Pepsi-Cola a anilor ’70-’80.
Campania “Pepsi-Cola. Si ieri. Si azi” porneste de la amintirile consumatorilor acestui produs din perioada anilor ’70-’80 si este declinata pe toate mediile de comunicare (OOH, tranzit, TV, presa, online si retele sociale), toate vizualurile folosite fiind fotografii reale, din albumele acelor ani.

“Campania este o invitatie deschisa tuturor romanilor sa-si aminteasca, sau pentru cei mai tineri sa afle de la parintii lor, cum se dadeau «like-uri», ce era «cool», cum se facea «team-building» si ce insemna «entertainment» si «clubbing» – in concluzie, care erau lucrurile frumoase din perioada 70-80”, sustin reprezentantii PepsiCo.

PepsiCo cuprinde divizia de snacks (Star Foods), producatorul chips-urilor Lay’s, a gamei Star si a snacks-urilor Krax si divizia de bauturi racoritoare, Q.A.B, cu branduri precum Pepsi, Mirinda, 7Up. Mountain Dew, Lipton Ice Tea, Prigat si Roua Muntilor.

PepsiCo detine 19 linii de produse care genereaza fiecare vanzari anuale de peste 1 miliard de dolari. Cifra de afaceri s-a ridicat la peste 43 mld. dolari in 2009.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri