Magazinul este situat pe bulevardul Nicolae Balcescu nr. 22 si a fost realizat in stilul boutique-urilor frantuzesti, potrivit reprezentantilor companiei.

„Pentru viitor, Adesgo are in vedere deschiderea unor noi puncte de vanzare similare in Bucuresti si in principalele orase din Romania – Iasi, Constanta, Brasov, Timisoara, Craiova”, a declarat Shlomo Binder, directorul comercial Adesgo Romania.

Magazinul este deschis de luni pana vineri, intre orele 10.30 si 19.00 si are puse in vanzare toate gamele de produse Diamond by Adesgo.

Citeste si:

In prima jumatate a anului 2011, Adesgo a inregistrat vanzari de peste 24 milioane lei, iar pentru a doua jumatate a anului isi propune o crestere a vanzarilor ca urmare a deschiderii noului punct de vanzare si lansarii de noi produse, potrivit reprezentantilor companiei.

In Romania, Adesgo este – prin brandul Diamond - cel mai mare producator de ciorapi pantalon, ciorapi, sosete din lycra, poliamidice si microfibra. Cu o capacitate de productie de peste 6 milioane de perechi de dresuri pe an, Adesgo asigura 20 % din piata locala de dresuri de zi cu zi si ciorapi.

In ceea ce priveste produsele mai elegante, de seara, Adesgo detine o cota de piata de 12 %, iar 80% din capacitatea de productie a fabricii este concentrata pe export. Adesgo produce si branduri private pentru retaileri din Europa si Orientul Mijlociu: Tesco (UK), Hema (Olanda), Falke (Germania), Dunnez (Irlanda), etc.