”Decizia de a infiinta o divizie dedicata pentru domeniul cardiologie a fost determinata de dorinta de a crea un portofoliu de produse dezvoltate in centre de cercetare renumite in rindul specialistilor”, a declarat Cristian David, Regional Manager Romania si Bulgaria al Romastru Trading.

”Crearea unei noi divizii si a unui nou portofoliu de produse este o provocare, mai ales pentru ca si piata produselor destinate cardiologiei este una extrem de competitiva”, a adaugat Cristian David.

Primele doua produse vor fi aduse pana la finalul anului 2011, de la grupul Tecnimede, cu sediul central la Lisabona.

Citeste si:

Tecnimede este un grup de companii farmaceutice ce si-a inceput activitatea in 1980 si care a realizat, de-a lungul timpului, investitii puternice in activitati de cercetare. In prezent, Centrul de Cercetare si Dezvolare al grupului, Laborqualitas, are un portofoliu de peste 75 de produse.

Romastru Trading este o companie de servicii farmaceutice, infiintata in 1994 in Romania. Din 2009, Romastru a intrat pe piata de generice prin lansarea primelor branduri proprii in arii medicale precum oncologie, psihiatrie, neurologie.

De asemenea, compania asigura si ofera servicii de marketing, cercetare, depozitare si distributie a produselor Grifols, Pfizer, Bayer, Klosterfrau, Abbott Laboratories si Rottapharm. Romastru Trading a inregistrat o cifra de afaceri de peste 59 de milioane de euro in 2010 si in prezent are 230 de angajati.