Furnizorul de servicii medicale private Regina Maria (fosta Centrul Medical Unirea) a investit 2 milioane de euro in deschiderea unei policlinici in zona Floreasca, acolo unde detine si spitalul Euroclinic.
Noua policlinica, inaugurata pe 29 septembrie, are o suprafata de 2.000 de metri patrati pentru cele 43 de cabinete medicale. In cadrul policlinicii lucreaza 115 medici.

"Unitatea din Floreasca este cea mai mare policlinica din retea. (...) In ultimul an ne-am dublat suprafata si numarul de cabinete din policlinici, iar intinderea spitalelor noastre este acum de patru ori mai mare", a declarat Wargha Enayati, presedintele si fondatorul Regina Maria.

Printre serviciile oferite de policlinica se numara: medicina interna, dermatologie, endocrinologie, oftalmologie, kinetoterapie, cardiologie, ginecologie, diabet, boli nutritie si metabolism, ecografie, potrivit unui comunicat de presa emis de Regina Maria.

In policlinica a fost deschisa totodata si prima farmacie a retelei.

In prezent, reteaua Regina Maria include: 19 policlinici proprii in Bucuresti si in tara, sase spitale, trei campusuri medicale, o divizie de laboratoare clinice si o banca centrala de celule stem.

Compania este controlata de fondul de investitii Advent International, care detine 80% din actiuni. Restul de 20% apartine fondatorului retelei, medicul cardiolog Wargha Enayati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri