Noua policlinica, inaugurata pe 29 septembrie, are o suprafata de 2.000 de metri patrati pentru cele 43 de cabinete medicale. In cadrul policlinicii lucreaza 115 medici.

"Unitatea din Floreasca este cea mai mare policlinica din retea. (...) In ultimul an ne-am dublat suprafata si numarul de cabinete din policlinici, iar intinderea spitalelor noastre este acum de patru ori mai mare", a declarat Wargha Enayati, presedintele si fondatorul Regina Maria.

Printre serviciile oferite de policlinica se numara: medicina interna, dermatologie, endocrinologie, oftalmologie, kinetoterapie, cardiologie, ginecologie, diabet, boli nutritie si metabolism, ecografie, potrivit unui comunicat de presa emis de Regina Maria.

Citeste si:

In policlinica a fost deschisa totodata si prima farmacie a retelei.

In prezent, reteaua Regina Maria include: 19 policlinici proprii in Bucuresti si in tara, sase spitale, trei campusuri medicale, o divizie de laboratoare clinice si o banca centrala de celule stem.

Compania este controlata de fondul de investitii Advent International, care detine 80% din actiuni. Restul de 20% apartine fondatorului retelei, medicul cardiolog Wargha Enayati.