Candidatii care nu au putut ajunge in cele doua zile la evenimentul Angajatori de Top pot aplica pana la sfarsitul lunii noiembrie pe www.hipo.ro pentru cele 2.500 de joburi oferite de companiile participante la cea de-a 11 editie a targului.
"Principalul avantaj al faptului ca evenimentul continua pe www.hipo.ro este ca cei care locuiesc in alte orase sau chiar cei care se afla in afara tarii pot aplica pentru joburile deschise de companiile participante la Angajatori de TOP. In ceea ce priveste oportunitatile de angajare, oferta companiilor acopera domeniile IT, telecom, financiar-bancar, outsourcing, inginerie, marketing si vanzari", se arata intr-un comunicat.

In cele 2 zile de targ, peste 15.000 de profesionisti cu experienta, absolventi, masteranzi si studenti au participat la targul de cariera Angajatori de Top.

In cadrul evenimentului, candidatii au aplicat pentru pozitiile oferite de angajatori si au discutat cu reprezentanti ai companiilor in cadrul celor 32 de seminare de cariera, 4 conferinte tematice si 3 seminare de orientare in cariera.

Peste 20% dintre vizitatorii targului au acordat o atentie deosebita seminarilor de cariera unde au avut ocazia sa interactioneze cu reprezentantii companiilor participante de la care au putut afla informatii despre etapele de dezvoltare din cadrul companiei, pozitiile deschise, dar si sfaturi utile despre cum se pot prezenta pentru a obtine jobul pe care si-l doresc.

Un punct de interes pentru candidatii prezenti a fost standul CV Clinic unde tinerii au primit feedback referitor la aspectele de baza pe care ar trebui sa le mentioneze in CV pentru a se prezenta convingator si pentru a-si creste sansele de a fi invitati la interviu. Cu sprijinul companiilor partenere, peste 1.000 de vizitatori ai targului de cariera au primit consiliere in cariera din partea specialistilor in resurse umane.

Totodata, printr-un proiect finantat din fonduri europene adresat femeilor, candidatele in cautarea unui job au fost informate despre formele de discriminare pe piata fortei de munca si au avut acces la consiliere in cariera.

“Editia cu numarul 11 Angajatori de TOP a fost una de succes. Suntem incantati de rezultatele obtinute, de numarul impresionant al vizitatorilor si de cat de variat a fost profilul candidatiilor. Urmatoarea editie a targului de cariera va avea loc in luna martie 2012. Mai multe informatii vor fi disponibile pe www.hipo.ro” a declarat Adrian Stanescu, Project manager Angajatori de Top.

Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri