Distribuitorul de carburanti OMV Petrom Marketing, producatorul de electronice si IT Samsung Electronics Romania si fabricile Delphi Diesel Systems care produc cabluri electrice si componente pentru sistemele de motoare diesel, sunt companiile care au crescut cel mai mult anul trecut, conform datelor centralizate de wall-street.ro pe baza informatiilor furnizate de Registrul Comertului.

Companiile din 100 jucatori care au crescut in 2011

Topul companiilor mari care au scazut in 2011

Cele mai mari companii si banci din Romania in 2011 si 2010

Topul se refera doar la cifrele de afaceri ale celor mai mari 100 de companii si banci de pe piata locala. Astfel, dintre cele mai mari 100 de companii si banci, 80 si-au majorat businessul anul trecut, in timp ce restul au inregistrat scaderi.

Vezi in documentele anexate topul complet al evolutiei in 2011 fata de 2010 al celor mai mari 100 de jucatori din economia romaneasca.


Cinci jucatori si-au dublat afacerile anul trecut: OMV Petrom Marketing, Samsung Electronics, Delphi Diesel Systems, Garanti Bank si Agro-Chirnogi. Pe de alta parte, cele mai mici cresteri au fost inregistrate de CEZ Vanzare, Apha Bank Romania, Enel Energie Muntenia si Romania Hypermarche, toate cele patru companii majorandu-si afacerile cu mai putin de 1% anul trecut.

De asemenea, in topul companiilor foarte mari care au scazut in 2011 se numara asiguratorul Astra, Piraeus Bank si Electrica Furnizare.

Singura companie din primii 100 de jucatori care si-a micsorat businessul cu mai putin de 1% este Procter &Gamble Distribution, care a scazut cu 0,8% la 1,2 miliarde de lei.

Companiile care si-au majorat cel mai mult businessul in 2011 fata de 2010 (Apasa pe imagine pentru a vedea informatiile in format marit)






























Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri