Increderea este data de o persoana care lucreaza in organizatie si nu de top management. Toti incearca sa reconstruiasca zona de angajament, iar managementul este un pilon important, a spus Mihaela Matei, reward, recognition & reporting manager Ursus Breweries, in cadrul conferintei HR 2.0 organizata de wall-street.ro in parteneriat cu Lugera, PeliFilip, BestJobs si Signal Iduna.
Mihaela Matei a explicat cum s-a schimbat zona de recompensare si recunoastere in cadrul Ursus Breweries pentru a creste angajamentul oamenilor.

"Ne-am transformat din analisti ai cifrelor in specialisti in recunoasterea meritelor", spune Matei, adaugand ca "angajamentul aduce cu sine oameni mandri ca lucreaza in organizatie si nu doar pachetul salarial e important, ci si o cultura sanatoasa, o comunicare clara si transparenta.



Cum s-a implementat sistemul de recunoastere a meritelor in Ursus Breweries? "Am recreat cultura organizationala astfel incat managerul sa fie din nou prezent in echipa lui. Il invatam sa zica din nou multumesc. De asemenea, am revizuit sistemul de bonusare pentru forta de vanzari si pe cel pentru management, pe baza unor obiective mai clare. Am creat si vizite pe teren pentru manager, ca sa isi cunoasca oamenii de vanzari si sa inteleaga nevoile lor din piata", a enumerat Mihaela Matei.

Printre elementele din sistemul implementat la Ursus se numara si un registru pentru cadouri, unde fiecare scrie ce cadouri au primit si astfel punem accentul pe integritate.

"Important este sa nu uitam sa fim creativi, sa mergeti cu ideile prin organizatie si sa vedeti ce puteti schimba", a mai spus Mihaela Matei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri