Compania Romstal Leasing a finantat, in primele cinci luni ale anului 2006, peste 1.700 de contracte de leasing in valoare de 52,2 milioane de euro, in crestere cu 140 la suta fata de aceeasi perioada a anului 2005.

Romstal Leasing a atins o cifra record in luna mai a acestui an, fiind incheiate 480 de contracte de leasing, in valoare de 15 milioane de euro. Recordul trecut, in valoare de zece milioane de euro, a fost inregistrat in luna octombrie 2005, in urma Salonului International Auto Bucuresti.

In primele cinci luni ale anului 2006, Romstal Leasing a incheiat peste 350 de contracte de leasing instant, valoarea acestora reprezentand sapte la suta din totalul finantarilor companiei.

"Leasingul instant este singurul produs financiar din Romania care ofera raspunsul la o cerere de finantare pe loc, on-line, pe baza Codului Unic de inregistrare al companiei care aplica. in acest an intentionam sa dezvoltam acest produs, astfel incat la sfarsitul anului leasingul instant sa detina o cota de 15 la suta din totalul finantarilor Romstal Leasing", a declarat directorul de marketing al Romstal Leasing, Ionut Chirila.

In portofoliul companiei, autoturismele detin 42 la suta, motocicletele 2,5 la suta, echipamentele cinci la suta, vehiculele comerciale usoare si grele 47 la suta, iar leasingul imobiliar 3,5 la suta. in trei luni de la lansarea leasingul imobiliar, Romstal Leasing a incheiat contracte in valoare de 2,1 milioane de euro.

Anul trecut, Romstal Leasing a inregistrat o cifra de afaceri de 40,7 milioane de euro si a incheiat contracte de leasing cu o valoare totala de 72 milioane euro. In noiembrie 2005, Romstal Leasing a devenit societate pe actiuni, avand un capital social de 6.040.000 RON.

Romstal Leasing detine o retea de 15 birouri teritoriale localizate in Arad, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara, iar din luna aprilie si in Focsani.

Romstal Leasing SA are o experienta de peste opt ani pe piata romaneasca, 15 birouri de reprezentanta in tara si ocupa locul cinci in topul societatilor de leasing din Romania intocmit de ASLR (Asociatia Societatilor de Leasing din Romania). Romstal Leasing finanteaza in sistem leasing financiar si operational autoturisme, autoutilitare, motociclete, vehicule comerciale grele, echipamente si imobile.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Polonezii de la Geting Holding vor majora capitalul RIB cu 9 mil. euro