Retailerul Mega Image va deschide luna aceasta 16 noi magazine, urmand ca reteaua sa numere la finalul anului 296 de locatii, a anuntat compania.

Compania a deschis la finele acestei saptamani sase noi magazine in format Mega Image si Shop&Go cu o suprafata totala de vanzare de circa 1.000 mp, localizate in Bucuresti.

La finalul acestui an reteaua Mega Image va totaliza 296 de magazine sub brandurile Mega Image, Shop&Go si AB Cool Food.

Astfel, de la inceputul acestui an Mega Image s-a extins cu 104 de supermarket-uri: 37 sub brandul Mega Image, 66 sub brandul Shop&Go si un magazin sub brandul AB Cool Food. In acest context, compania a angajat peste 3.600 de persoane in sediul central si in magazine.

In primul trimestru al anului viitor compania va incepe sa livreze la domiciliu produsele comercializate in magazinul AB Cool Food.

Citeste si:
Pretul gazelor romanesti, cu 32% mai mare decat pe bursa de la Viena
Pretul gazelor romanesti, cu...

Fondat in 1995, Mega Image, parte a grupului Delhaize, este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 280 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (164), Shop&Go (115), AB Cool Food (1).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Chimcomplex lansează producția de biocid, necesar în lupta cu COVID-19
Setari Cookie-uri