Fostul manager al companiei PIMCO, Mohamed El-Erian, a demisionat dupa ce a citit o lista in care fiica sa a scris toate evenimentele de la care el a lipsit, scrie Time.

Mohamed El-Erian a decis sa-si schimbe traiectoria vietii dupa ce fiica sa i-a dat o lista cu 22 de puncte care reprezentau evenimente importante din viata ei la care tatal nu a fost prezent.

El-Erian si-a anuntat demisia de la fondul de investitii PIMCO, care valoreaza trilioane de dolari, in luna ianuarie. Acesta a acordat in aceasta vara un interviu pentru publicatia Worth, in care explica decizia sa.

El povesteste cum a intrebat-o pe fetita de ce nu il asculta atunci cand ii cere sa se spele pe dinti si aceasta i-a dat, in loc de raspuns, o lista cu 22 de lucruri pe care el le-a ratat din cauza muncii (incepand de la jocurile de fotbal pana la paradele de Halloween).

"M-am simtit ingrozitor si am adoptat o pozitie defensiva: aveam o scuza buna pentru fiecare eveniment de la care lipsisem! Calatorii, intalniri importante, un apel telefonic urgent, taskuri urgente...Insa am realizat ca pierdusem un lucru cu mult mai important", relateaza El-Erian.

Citeste si:
Felix Banila demisioneaza de la conducerea DIICOT
Felix Banila demisioneaza de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
PROIECT Guvernul vrea sa dea mai usor ajutoarele de stat pentru firme