Compania Sinteza a anuntat joi o cifra de afaceri de 8,48 milioane lei si un profit net de 2,6 milioane lei in primele sase luni ale anului 2006, potrivit raportului transmis de companie Bursei de Valori Bucuresti.

Compania Sinteza produce si comercializeaza produse chimice (produse farmaceutice, halogenuri de alchil, insecticide organo-fosforice, colectori de flotatie, aditivi pentru uleiuri minerale, pigmenti anorganici, materiale de umplutura si stabilizatori pentru mase plastice, produse peliculogene, alte produse). Activitatea firmei se realizeaza pe mai multe amplasamente, activele fiind exploatate in nume propriu sau in chirie.

Actiunile Sinteza se tranzactioneaza la categoria a II-a la Bursa de Valori Bucuresti, incepand din anul1997 si are in prezent un capital social de 9,91 milioane de lei noi. La sfarsitul anului trecut compania avea o cifra de afaceri neta de 13,9 milioane de lei noi (aproximativ 4 milioane de euro), si inregistra o pierdere neta de 2,11 milioane de lei noi (608.000 euro).


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Bancile revin in T1, dar "perlele" din energie pierd din stralucire