Cand il intrebi ce efect va avea ”split TVA” asupra companiei pe care o conduce, Florin Radulescu, CEO al Avi Compact, companie ce va inregistra, in acest an, o cifra de afaceri de sapte milioane de euro, vorbeste despre un impact asupra cheltuielilor de operare si de dublarea resurselor alocate pentru gestionarea noului TVA defalcat.

”In afara de ce se vorbeste peste tot, de o lipsa de cash-flow pentru o perioada si posibilitatea ca tu sa emiti o factura si respectivul sa-ti plateasca numai TVA-ul ca sa inchida discutia pentru o perioada, nu cred ca ne afecteaza foarte mult. Noi nu ne-am bazat niciodata pe acel TVA si nu am avut niciodata intarzieri cu plata taxelor de cand exista aceasta firma. Ne afecteaza insa cheltuielile de operare si alocare de resurse, imaginati-va ca totul practic se dubleaza. Vor fi cate doua facturi, cate doua conturi si, cum lucram cu mai multe banci, vor fi si mai multe conturi de administrat”, spune Florin Radulescu, CEO Avi Compact.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont