Holcim Romania estimeaza o crestere a vanzarilor de betoane cu 90% fata de anul trecut, pe fondul patrunderii pe pietele din Brasov, Targu Mures, Timisoara si Campulung, precum si datorita dezvoltarii imobiliare, a informat marti compania.

"In 2006 am livrat betoane pentru proiecte diverse: ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri, hipermarketuri si mall-uri, hale de productie, statii de alimentare si tratare a apei si spatii industriale. Proiectele de constructii in Arad, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Timisoara si Targu Mures au crescut atat in volum, cat si ca numar, Cluj-Napoca fiind orasul care a inregistrat cel mai mare volum de vanzari", a declarat, citat de NewsIn, directorul regional Betoane si Agregate Nord, Holcim Romania, Mircea Tusinean.

Statiile de betoane pe care Holcim Romania le detine si opereaza in Brasov, Campulung, Craiova, Sibiu, Pitesti si Ploiesti acopera cererea pietelor din regiunea centrala si de sud.

"In 2006, proiectele de constructii din domeniul industrial - hale industriale si unitati de productie - au fost pe primul loc atat ca volum, cat si ca numar, fiind urmate de proiecte pentru construirea de centre comerciale si parcuri industriale, cladiri de birouri, infrastructura si locuinte private. Dintre cele sase orase, Sibiul a avut ponderea cea mai mare in totalul volumului de vanzari", a explicat si directorul regional Betoane si Agregate Sud, Holcim Romania, Gabriel Mateescu.

Holcim Romania SA detine in prezent trei fabrici de ciment in Turda, Campulung si Alesd, 15 statii ecologice de betoane si patru statii de agregate. Holcim Romania are in prezent aproximativ 1.300 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Programul "Atelierele Holcim" se extinde la nivel national