Mugur Isarescu, si sotia sa Elena, asociati la firma Mar SRL din Dragasani, au decis majorarea capitalului social al firmei cu 230.000 lei, de la 1.000 lei, la 231.000 lei (68.000 euro), prin aport in numerar, conform informatiilor din Monitorul Oficial.

Dupa majorare, capitalul social al Mar SRL ajunge la 231.000 lei, impartit in 2.310 parti egale a 100 lei fiecare. La societate, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu detine 70% din partile sociale, in timp ce sotiei Elena Isarescu, ii revin 30%, potrivit NewsIn. Isarescu anunta in ultima luna a lui 2006 ca firma al carei proprietar este va aplica, in 2007, pentru obtinerea de fonduri structurale din partea Uniunii Europene.

Mugur Isarescu a infiintat, in 2003, societatea Mar SRL, cu sediul in str. Traian din Dragasani-Valcea, o firma cu profil agricol. in decembrie 2004, administratorul acesteia era chiar Mugur Isarescu, el figurand, atunci, la Registrul Comertului, ca unic asociat al societatii. Dupa acea data, guvernatorul BNR a renuntat la functia de administrator, dar si la un pachet de 30% din partile sociale ale societatii, pe care le-a cedat sotiei sale, potrivit declaratiei de avere a guvernatorului BNR. Mar SRL a inregistrat, anul trecut, un profit net de 3.878 lei si o cifra de afaceri de 36.461 lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri