Lantul de farmacii Tei si magazinele Bebe Tei, controlate de antreprenoarea Roxana Maftei, isi extinde acoperirea in Bucuresti cu o noua unitate in zona Rahova. Compania face angajari.

Un anunt postat pe site-ul companiei arata ca un nou punct de lucru se va deschide in strada Pucheni, nr. 42, in cadrul complexului Mega Center, fara a fi precizata data inaugurarii.

Farmacia va dispune de 16 case de marcat, unde se vor elibera medicamente cu prescriptie medicala atat gratuite/ compensate cat si la liber. De asemenea, unitatea va avea scaune in zona de asteptare pentru pacientii varstici sau cu probleme de sanatate.

In prezent, compania deruleaza un proces de recrutare, fiind in cautare de farmacisti, asistenti de farmacie, consilieri, operatori marfa, merchandiseri, specialisti achizitii, casieri si oameni pentru curatenie.

Prezenta din anul 1992 pe piata, Farmacia Tei are un portofoliu de peste 35.000 de produse, iar magazinul Bebe Tei a ajuns sa aiba peste 25.000 de produse.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri