Impactul TikTok-ului în industria turismului este mai evident ca niciodată, după ce ultima tendință de pe platformă a transformat o serie de locații banale să devină noua atracție turistică din Paris.

Și nu am putea spune că este ceva cu adevărat special, pentru că vorbim despre farmacii. Dar, cea mai la modă tendință în Paris, în prezent, nu este să vizitezi Turnul Eiffel sau Muzeul Luvru, ci farmaciile din Orașului Luminilor.

Hashtag-ul #Frenchpharmacy a atins pragul 130 de milioane de vizualizări uimitoare pe platforma de partajare a videoclipurilor, relatează Euronews.

O vizită la o farmacie franceză este cea mai nouă tendință de călătorie pe TikTok, în special în rândul vizitatorilor americani.

șa că, dați la o parte Turnul Eiffel, pentru Franța are o nouă atracție turistică faimoasă în lume.

De ce farmaciile franceze sunt în tendințe pe TikTok?

Farmaciile au devenit atracția momentului în Franța, după ce turiștii au folosit TikTok-ul pentru a-și prezenta experiențele.

Tot mai mulți turiști, în mare parte americani, au împărtășit diferitele produse și servicii pe care le puteți găsi în farmaciile franceze și au dat sfaturi despre cele mai bune articole de cumpărat.

Influencerița @glowwithava, care are un milion de urmăritori pe TikTok, le spune urmăritorilor săi cum vizitează întotdeauna farmacia ei preferată de îndată ce ajunge în Franța. Videoclipurile lui Glowwithava evidențiază cele mai bune produse disponibile, în special cele care nu sunt vândute în SUA sau care costă mult mai puțin în Europa.

@emiliekiser I am already addicted to the honey lip balm😭✨👏🏼 #dayinmylife #france #frenchpharmacy #frenchpharmacyskincare #cleangirl #momsoftiktok #youngmom #minivlog #paris #husbandandwife #fyp #skincare ♬ original sound - Emilie

Pe lângă medicamente și tratamente de sănătate, farmaciile franceze vând adesea mărci de frumusețe de lux și produse de wellness.

O altă TikTokeriță, Emilie Kiser, a anunță că a realizat o listă de produse folosind videoclipurile anterioare #Frenchpharmacy ale altor utilizatori.Într-unul dintre clipurile ei din iunie, ea împărtășește lista, care constă în principal din mărci de frumusețe franceze precum Nuxe, Embryolisse, La Roche Posay și Caudalie.

Utilizatoarea Elizabeth Victoria Clark duce îi duce pe urmăritorii ei virtuali la CityPharma situată pe Rue de Four din Paris, numind-o „cel mai important punct de reper din oraș”. Farmacia a devenit faimoasă și acum este supraaglomerată. Ea spune că alege CityPharma pentru prețurile sale competitive.

@elizabethvictoriaclark come to the iconic french pharmacy CityPharma in Paris with me - aka heaven on earth. Will do a haul next. #frenchpharmacy #a313 #biafine #frenchbeauty ♬ Shooting Stars - Bag Raiders

Pe lângă produsele franțuzești de înaltă calitate pentru îngrijirea pielii, ea subliniază selecția de ceaiuri din plante, suplimente și tampoane probiotice la vânzare.

O altă utilizatoare, Anastazia, evidențiază și prețurile produselor într-un singur videoclip, care sunt considerabil mai mici decât în America.

Există aproximativ 21.000 de farmacii în Franța și, pe lângă eliberarea rețetelor și a medicamentelor, oferă servicii inclusiv vaccinuri COVID, vaccinuri împotriva gripei sezoniere și verificarea dacă ciupercile furajere sunt comestibile.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri