Producatorul austriac de placi din material lemnos EGGER a anuntat echipa de conducere a fabricii pe care o construieste in Radauti, investitie care se va ridica la 210 milioane de euro. Noua echipa de conducere este reprezentata de Mihai Sandru ľ Director Vanzari/Marketing, Ioan Lucian Banciu ľ Director Tehnic si Georgios Natsos ľ Administratie/Director Financiar.

In prezent, intreaga echipa din Radauti este formata din 20 de angajati, numar ce va creste pana la aproximativ 400 de angajati pe parcursul implementarii primei etape de constructie. Constructia va fi realizata de contractanti locali sub supravegherea echipei austriece si a noii echipe de conducere.

In prezent, terenul este pregatit pentru constructie. Au fost indepartati 120.000 mc de pamant si au fost adusi la locatie 250.000 mc de materiale de constructii; se afla in faza de constructie sistemul de canalizare a apelor meteorice cu un calibru de pana la 1,80 m, ca si bazinul pentru apele meteorice cu un volum de 26.000 mc. A inceput de asemenea constructia masinilor si a fundatiei. In urmatoarele doua luni, se vor folosi 50.000 mc de beton si se vor construi 150.000 mp de anexe si 73.000 mp de hale.

Primele comenzi au fost inaintate companiilor ALPINE/PORR Romania si LUPP Romania. Contractantii sunt COMINCO din Frasin/Vatra Dornei si ACI AG din Suceava, care au in prezent 110 muncitori constructori pe santier.

Urmatoarea etapa-cheie in dezvoltarea echipei din Radauti cuprinde recrutarea de personal pentru departamentele de logistica, infrastructura, IT si asigurarea alimentarii necesare cu energie si materii prime pentru fabrica in curs de constructie. ôDezvoltarea rapida a proiectului va adauga, fara indoiala, valoare regiunii si va avea un impact puternic nu numai asupra crearii de locuri de munca, ci si asupra intregii comunitatiö, a spus noul director tehnic, Lucian Banciu.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Companii »


Setari Cookie-uri