ESOP ridica miza pe piata de birouri cu suprafete de pana la 2.000 mp

24 Ianuarie 2007 in Companii

Mahle Componente de Motor si-a majorat capitalul social cu doua milioane euro

Asociatul unic al companiei Mahle Componente de Motors din Timisoara a decis majorarea capitalului social al firmei cu sapte milioane lei (doua milioane euro), de la 5,93 milioane lei, la 12,93 milioane lei, conform informatiilor din Monitorul Oficial

Compania austriaca Mahle Filtersysteme cu sediul in orasul Klagenfurt, a majorat cu 7 milioane lei (doua milioane euro), capitalul social al Mahle Componente de Motor Timisoara S. R. L.. Majorarea s-a facut prin emiterea a 70.000 de parti sociale noi, a 100 de lei fiecare.

Majorarea a dus capitalul social al companiei timisorene de la 5,93 milioane lei (1,7 milioane euro), la 12,93 milioane lei (3,7 milioane euro). Capitalul social este divizat in 129.310 parti sociale, a 100 lei fiecare.

Citeste si:

Mahle Componente de Motor exista in Romania din 2005 si comercializeaza filtre de aer, de carburant si de ulei pentru industria auto. in primul an de activitate in Romania, Mahle Componente de Motor a avut o pierdere neta de 1,5 milioane lei (410.000 euro).

Mahle Filtersysteme este una dintre diviziile Mahle Group care produce pistoane, componente pentru cilindri, valve, filtre de aer, filtre de ulei si sisteme de ventilatie pentru motoarele autovehiculelor. Grupul are 38.000 de angajati pe plan mondial.

Recomandare EGGER si-a numit echipa de conducere pentru fabrica sa din Romania
Citeste si

mai multe articole din Companii
}