Custodele Coroanei Române, Margareta, a acordat certificatul de Furnizor Regal pentru 12 companii din România, pentru o perioadă de trei ani. The Cheesecake House, un business pornit în 2017 de trei tineri întorsi din America, a primit pentru prima dată titlul de Furnizor Regal.

„Mulțumită acestui titlu, avem oportunitatea să ne dezvoltăm. Avem în plan să deschidem o nouă cofetărie în Cluj-Napoca și în București, fie în sistem propriu sau prin francizare”, spun fondatorii The Cheesecake House.

Compania a fost înființată de Anca Hintea, Sabina și Vlad Niculici și în prezent are peste 30 de sortimente de dulciuri în portofoliu. Potrivit oficialilor de la Palatul Elisabeta,The Cheesecake House este singura companie care primește statutul de Furnizor Regal în ultimele opt luni.

Pentru companiile Azay, Familia Dragomir, The Iconic Estate, K Group Corporation, Serge Luis Alvarez, Malvina Cservenschi, Cumpăna, Hispanitas, 360 Revolution, Omniasig această calitate a fost prelungită pentru o perioadă de încă trei ani.

Potrivit Statutului privind calitatea de Furnizor al Casei Regale, aceasta recunoaștere este conferită persoanelor sau companiilor care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii către Casa Regala timp de cel puțin un an.

Titlul de furnizor nu poate fi oferit companiilor înainte de o perioadă de probă de un an. Calitatea de furnizor se oferă pe o perioada de trei ani, putând apoi fi prelungită pentru încă trei ani.

Acest titlu poate fi retras în orice moment de către Casa Regala, în condițiile în care cei ce furnizează produse sau servicii decedează, în cazul persoanelor-furnizor, precum și în cazul în care compania este vandută, intră în faliment sau se desființează.

Mai multe companii au pierdut acest titlu din diverse motive, cum ar fi faptul că nu au mai depus cerea pentru a-și păstra calitatea de Furnizor al Casei Regale.

„Cât timp planează orice suspiciune asupra companiei sau asupra proprietarilor companiei, titlul se retrage”, spun oficialii de la Palatul Elisabeta.

Bankingul, singurul domeniu care lipsește din portofoliul furnizorilor Casei Regale

Peste 80 de companii beneficiază de statutul de Furnizor al Casei Regale, companii din diverse domenii: de la bijuterii, catering, vinuri, până la haine sau automobile. Însă, potrivit oficialilor de la Palatul Elisabeta, bankingul este singurul domeniu care lipsește din portofoliului Casei Regale.

„Furnizarea produselor către Casa Regală implică recunoașterea în fața clienților, a calității produselor pe care noi le oferim”, spune Corina Georgescu, Manager Marketing Cumpăna.

Reprezentanții Cumpăna spun că livrează în permanență produsele sale, însă doar la evenimente și la Castelul regal de la Săvârșin, în funcție de cererea Casei Regale.

Lista completă a furnizorilor Casei Regale este accesibilă pe site-ul Familiei Regale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri