GRID, brandul care comercializează articole sportive, a deschis magazinul cu numărul nouă al rețelei în Shopping City Târgu Mureș. Clienții vor putea cumpăra dintr-o varietate de produse, de la branduri precum Nike, Puma sau adidas.

„Am observat, de-a lungul anilor, că pentru mulți clienți este mai importantă experiența de shopping dintr-un magazin fizic, întrucât se simt mai confortabil să vadă și să încerce produsele”, a declarat Nicolae Popa, proprietar GRID.

Noul magazin din Shopping City Târgu Mureș are o suprafață utilă de 73 metri pătrați. Investiția pentru deschiderea noului magazin a fost de aproximativ 230.000 de euro, incluzând amenajarea spațiului și costul produselor.

În total, anul acesta, investiția pentru expansiunea rețelei de magazine GRID a fost de aproximativ 500.000 de euro.

Brandul GRID este pe piață din 2018, iar până în prezent are deschise 9 magazine în orașele Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu, Timișoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și Târgu Mureș.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri