Producatorul de conserve Scandia Romania mizeaza pe o crestere a cifrei de afaceri cu 15%, anul acesta compania avand programate si primele exporturi de produse, a informat marti, compania.

"Scandia Romania, lider national pe piata conservelor din carne, anunta atingerea nivelului de 45,7 milioane de euro cifra de afaceri in anul 2006, in crestere cu aproximativ 20 % fata de anul 2005, cand compania a realizat o cifra de afaceri de 38 de milioane de euro", se precizeaza in comunicatul remis de companie, potrivit NewsIn.

Pentru 2007, Scandia Romania estimeaza o cifra de afaceri de 52,5 milioane de euro, iar aceasta crestere cu 15 % va fi realizata prin extinderea gamei de produse, dar si prin realizarea primelor exporturi.

Potrivit companiei, un studiu realizat de MEMRB spune ca principalele contributii la realizarea cifrei de afaceri in 2006 au venit din partea marcilor Pate Sibiu, Pate Bucegi, crenvurstii Cardinali si mancarurile Traditii. "Conform datelor oficiale, piata de conserve din carne din Romania a inregistrat in 2006 aproximativ 52 de milioane de euro la nivel de producator si oficialii Scandia estimeaza o crestere a pietei de aproximativ 5% ", anunta compania.

Scandia Romania produce diferite sortimente de conserve, impartite in mai multe categorii, respectiv pate ( Poiana, Sibiu, Bucegi, Sadu), conserve de carne ( Sibiu, Bucegi, Sunca Augusta, Sunca Paltinis), crenvursti Cardinali si mancaruri traditionale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
COVID-19 | Mohammad Murad: Vânzările conservelor Mandy au crescut cu 30%
Setari Cookie-uri