Angajații Apple se vor întoarce 3 zile pe săptămână la birou din septembrie

Corporatiștii de la Apple se vor întoarce 3 zile pe săptămână la birou, de la începutul lunii septembrie, potrivit unui memo trimis de CEO-ul companiei, Tim Cook, tuturor angajaților.

”Cu toate că am reușit să obținem multe, deși am fost distanțați, totuși, ne-a lipsit ceva fundamental în ultimul an: prezenția celuilalt”, a spus Cook, citat de The Verge.

Videoconferințele au micșorat distanța dintre noi, cu siguranță, dar sunt anumite lucruri care pur și simplu nu pot fi înlocuite!

- Tim Cook, CEO Apple -

Celor mai mulți dintre angajați li se va cere să vină la birou în zilele de luni, marți și joi, păstrându-se opțiunea de a lucra de la distanță miercurea și vinerea. În schimb, echipelor care necesită muncă fizică, în persoană, li se va cere să vină la birou 4 sau chiar 5 zile pe săptămână.

Citeste si:
Facebook își recheamă angajații în birouri de săptămâna viitoare
Facebook își recheamă...

De asemenea, angajații Apple vor putea lucra de acasă două săptămâni pe an, dar va fi necesar ca cererile să fie aprobate de managerii de echipe.

Cook a concluzionat memo-ul de informare a angajaților cu faptul că abia așteaptă să vadă din nou chipurile angajaților. ”Știu că nu sunt singurul căruia i-au lipsit interacțiunea umană, energia, creativitatea și colaborarea față-n față din timpul ședințelor și sentimentul de comunitate pe care l-am construit împreună”, a mai scris Cook.

Este de așteptat ca angajaților Apple să li se ceară la nivel global să se întoarcă în campusuri și birouri, deoarece compania a militat legat de importanța colaborării în personă între angajați. În luna martie, Tim Cook a declarat că abia așteaptă reîntoarcerea angajaților la birou, precizând însă că Apple va implementa o metodă de lucru hibrid la întoarcere.

Citeste si:
Primele imagini referitoare la noua generatie Honda Jazz
Primele imagini si detalii...
Sursa foto: kovop58

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri