Strategia Burger King pentru anul 2022 este de a le oferi românilor mai multe produse și meniuri pe bază de pui.

Burger King România, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, aduce noutăți în meniurile din restaurantele sale. În centrul atenției se află produsele pe bază de pui, în acord cu obiectivul Burger King de a continua să-și dezvolte platforma de produse de pui în România până la finalul anului 2022.

În prima lună a anului 2022, doi noi burgeri pe bază de pui au fost introduși în meniurile Burger King:

  • Chicken Jr., burgerul la 4.90 lei.
  • Categoria premium din meniurile restaurantelor Burger King este cea care a primit cel de-al doilea burger proaspăt lansat. Este vorba de Bacon Cheddar Chicken, varianta cu carne de pui a Cheddar Bacon Burger pe bază de vită.

Clienții ce preferă produsele pe bază de pui au acum la dispoziție o gamă extinsă de produse din care pot alege, asigurarea varietății pe segmentul de pui fiind una dintre prioritățile companiei încă din 2021.

Două noi sosuri cu influențe internaționale au fost adăugate în oferta Burger King

Este vorba de Curry și Salsa, ce se alătură sosurilor Sweet Chili, BBQ sau de Usturoi și Muștar, frecvent alese de cei ce prefară gusturile românești.

„Analizăm constant tendințele de consum ale românilor și acționăm pentru a veni în întâmpinarea preferințelor acestora. (...) Până la finalul anului, fanii Burger King din România vor găsi constant noi produse pe bază de pui în meniurile restaurantelor noastre, potrivite pentru toate gusturile. Îi invităm pe toți să le încerce“ , a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Un nou produs a fost inclus și în categoria deserturi. Este vorba de Burger King Donuts, produs disponibil în două sortimente – Ruby Donut și Choco Donut, pentru toți iubitorii de gogoși cu ciocolată sau căpșune.

Noile produse sunt disponibile în cele opt restaurante Burger King din București (trei de tip in-line și cinci situate în centre comerciale), precum și în restaurantul din Brașov. De asemenea, produsele pot fi comandate prin aplicațiile de delivery partenere – Tazz, Glovo, Bolt Food și Takeaway.com.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este jurnalist, activând anterior pentru publicații precum Digi 24, Adevărul sau Academia Cațavencu. A desfășurat de asemenea o activitate publicistică constând în patru volume publicate, între acestea numărându-se proză, nuvele și benzi desenate. Este absolvent de Regie Film și a fost de asemenea posesor al bursei J.W.Fulbright pe scenaristică și regie de film.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri