Altex continuă planul de investiții în modernizarea și tehnologizarea magazinelor sale și anunță finalizarea procesului de reamanajare a unității din complexul comercial Ploiești Shopping City.

”Ȋn urmă cu patru luni, am deschis un magazin nou și modern, ȋn Ploiești Value Center, iar acum am finalizat reamenajarea unuia care are deja 10 ani de funcționare tocmai pentru a ȋmbunătăți experiența de cumpărături a clienților noștri ploieșteni.”, a declarat Edvin Abdulachim, directorul comercial Altex, conform unui comunicat de rpesă transmis de companie.

Magazinul Altex, aflat ȋn incinta complexului comercial Ploiești Shopping City (Centura de Nord Ploiești km. 6, Blejoi), are o suprafață de peste 1.000 mp și oferă clienților săi un stoc de peste 25.000 de articole.

Retailer-ul mai deține două magazine ȋn oraș: Altex Value Centre și Altex din strada Libertății, nr. 4, proprietate a grupului Altex.

Magazinul Altex din incinta complexului comercial Ploiești Shopping City va fi deschis de luni până duminică, ȋntre 10:00 și 22:00. Pe 14 aprilie, ȋn prima zi post reamenajare, programul va fi extins, de la 7:00 la 22:00.

Sursa foto: Altex

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri