Retailerul Flanco a deschis un nou magazin în Alba-Iulia, amplasat în Carolina Mall, cel mai mare centru comercial din județ, proaspăt inaugurat.

Cu o suprafață de 500 mp și dotări orientate spre sustenabilitate, precum etichete electronice și iluminare LED, cel de-al doilea punct de vânzare Flanco din oraș și-a întâmpinat primii clienți.

“Ne urmăm strategia de dezvoltare, țintind mall-urile și centrele comerciale cu trafic ridicat, în care să fim alături de clienții noștri și să le punem la dispoziție tehnologie de ultimă generație, o gamă de produse variată și atent selecționată, precum și oferte de preț atractive”, a declarat, într-un comunicat remis redacției Ionuț Cîrstea, Director Vânzări Flanco.

Retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, dar și 100 de vouchere în valoare de 100 de lei, pentru primii 100 de clienți. Totodată, aceștia vor avea acces la întreaga suită de servicii pusă la dispoziție de Flanco la nivel național.

Magazin Flanco Carolona Mall Alba Iulia

Toate cele 159 de magazine din rețeaua Flanco, aflate în 113 orașe ale țării, oferă clienților posibilitatea de a face cumpărături cu cardul de credit cu până la 40 de rate fără dobândă. Totodată, clienții care nu dețin un card de credit, au posibilitatea de a-și achita cumpărăturile în 3 sau 4 rate, direct cu cardul de salariu. De asemenea, pe tot parcursul anului, clienții pot beneficia de vouchere pentru electrocasnice mari în valoare de 300 de lei, prin programul Rabla al retailerului.

“Pe lângă produsele pe care le selecționăm atent pentru clienții noștri, serviciile oferite reprezintă o altă prioritate a noastră. Astfel, serviciile de finanțare avantajoase și diverse, cea mai extinsă perioadă de retur gratuit de pe piață, de 45 de zile, cu banii returnați pe loc, transportul gratuit, programul Rabla, opțiunea de asigurare produse – toate sunt avantaje pentru clienți, disponibile atât în orașele mari, cât și în cele mici, cu scopul de a-i sprijini să își permită tehnologia care să le îmbunătățească viața”, spune Ionuț Cîrstea.

Magazinul Flanco din Carolina Mall este deschis de luni până duminică în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa centrului comercial – strada Alexandru Ioan Cuza nr. 2.

Sursa foto: Flanco

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri