Chambers Europe, versiunea europeana a prestigiosului ghid international al caselor de avocatura Chambers & Partners, a fost lansata in urma cu doua zile in mai multe capitale europene.

Chambers Europe a situat NNDKP pe prima pozitie in urmatoarele domenii: Drept bancar si finantari, Concurenta/Politici antitrust, Drept corporatist/M&A, Litigii, Energie si resurse naturale, Proprietate intelectuala, Imobiliare. Firma s-a clasat pe a doua pozitie in domeniul Dreptul muncii.

Chambers & Partners realizeaza un clasament anual al firmelor de avocatura si al avocatilor folosind o scala de la 1 la 6, in care 1 reprezinta nivelul cel mai ridicat. Calitatile analizate pentru aceste clasificari sunt capacitatea tehnico-juridica, comportamentul profesionist, serviciile oferite clientilor, nivelul de cunoastere/perceptie a mediului de afaceri, promptitudinea, devotamentul, precum si alte calitati pe care clientii le apreciaza in mod deosebit. Studiile au stat de asemenea la baza comentariilor editoriale, acestea utilizand citate pentru a sintetiza opinia predominanta a pietei. Clasificarile si comentariile editoriale referitoare la avocati sunt independente si obiective, iar includerea in aceasta sectiune a ghidului se bazeaza exclusiv pe constatarile echipei de cercetare.

“Suntem incantati sa vedem ca eforturile, munca si dedicarea echipei noastre sunt recunoscute si felicit intreaga echipa pentru aceasta performanta. Apreciem de asemenea cercetarea obiectiva a Chambers Europe si modul in care ea reflecta realitatea de pe piata serviciilor avocatiale din Romania”, considera Ion Nestor (foto), unul din Partenerii Coordonatori ai firmei.

Citeste si:

Editia internationala a Chambers & Partners claseaza NNDKP pe prima pozitie in domeniile pe care le cerceteaza in Romania, respectiv Drept bancar si finantari, Drept corporatist/M&A.

Clasamentele Chambers Europe confirma recunoasteri anterioare ale unor prestigioase ghiduri internationale ale caselor de avocatura, precum Legal 500, care a clasat NNDKP pe prima pozitie tot in sapte din cele opt domenii cercetate in Romania (Drept bancar, finantari si piete de capital, Drept corporatist si M&A, Litigii, IT, telecomunicatii si media, Privatizare, Finantari de proiecte, Imobiliare si constructii).

In prezent firma are o echipa formata din 80 de avocati, un staff de 60 de angajati, birouri la Bucuresti, Timisoara si Brasov si ofera servicii de avocatura complete companiilor care isi desfasoara activitatea in Romania.