Dedeman intră în cursa reducerilor de Black Friday începând cu data de 11 noiembrie.

Campania de Black Friday a Dedeman se va desfășura în perioada 11 - 20 noiembrie 2022.

Sunt mii de oferte cu stoc limitat la categorii precum mobilă pentru living și bucătărie, scule și unelte, construcții, șeminee și multe altele. Pe toate le găsiți pe site, în aplicație sau direct în magazinele Dedeman.

Ce promoții de Black Friday are Dedeman

De exemplu, o bormașină Makita este redusă de la 623 la 529 de lei. Un set de masă cu 4 scaune pliante poate fi cumpărat de Black Friday de la Dedeman cu numai 399 de lei. Iar un panou solar de 450W este redus la 999 de lei. Printre produsele interesante aflate la ofertă se numără și anvelopele de iarnă.

Magazinul preferat al românilor când vine vorba de renovat este Dedeman, conform unui sondaj realizat de agenția McCann. Magazinul de bricolaj a fost ales de către 55% dintre respondenți și s-a clasat detașat pe primul loc al preferințelor. Al doilea loc este ocupat de cumpărăturile online, 26% au răspuns că atunci când vor să renoveze fac cumpărături de pe Emag. Următoarele magazine din top sunt Leroy Merlin (25%), Ikea (21%) și Brico Depot (20%).

Compania Dedeman a fost înființată în anul 1992 și este deținută de oamenii de afaceri Dragoș și Adrian Paval, devenit un lider în domeniul retail-ului materialelor de constructii si al amenajarilor interioare.

Sursa foto: Dedeman

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri