Tehnologia a schimbat complet lumea în care trăim, iar aspectele sale pozitive nu sunt deloc de neglijat. În prezent, tehnologia ne face viaţa mai uşoară într-o mulţime de moduri. Poţi să vorbeşti cu cei dragi oriunde te-ai afla, să lucrezi mai uşor sau chiar să te relaxezi cu muzica ori filmele preferate care se afla la un click distanţă.

Nu este nimic greşit în alege să foloseşti device-uri smart care aduc un plus de valoare în viaţa ta. Important este să nu transformi tehnologia într-o parte esenţială a vieţii tale şi să neglijezi alte aspecte, precum socializarea.

Descoperă TOP 5 accesorii şi aparate care îţi pot face viaţa mai uşoară:

Căştile wireless

Cu siguranţă îţi foloseşti telefonul ori laptopul pentru a comunica cu cei dragi ori cu colegii de la muncă, pentru a asculta muzică sau pentru a urmări videoclipuri. Din păcate, căştile cu fir pot fi extrem de incomode, mai ales dacă ai mai multe lucruri de făcut. Să zicem că vrei să asculţi podcast-ul preferat în timp ce găteşti sau că vrei să îţi faci părul când timp vorbeşti la telefon. Ei bine, căştile wireless sunt soluţia ideală pentru a avea libertate de mişcare atunci când vorbeşti la telefon, asculţi muzică sau podcast-uri ori urmezi un curs online.

În prezent, există o mulţime de modele de căşti wireless pe piaţă, aşa că poţi găsi un model potrivit indiferent de buget. Înainte de a achiziţiona căşti fără fir, asigură-te că acestea sunt compatibile cu telefonul tău mobil.

Navigaţia auto

Navigaţia auto te poate scuti de o mulţime de bătăi de cap. Fie că vrei să ajungi uşor la destinaţie, să asculţi muzică preferată sau să răspunzi rapid la apeluri, navigaţia auto este o soluţie excelentă pentru maşina ta.

Dacă alegi să foloseşti telefonul mobil pe post de GPS, este posibil să te confrunţi cu probleme. Multe telefoane au ecranul mult mai mic comparativ cu nagivatia auto, iar fixarea lor în suporturi nu îţi oferă întotdeauna posibilitatea de a poziţiona corect ecranul.

Ceasurile smart

Un alt accesoriu popular şi foarte util este ceasul smart. Cu ajutorul unui astfel de ceas poţi să monitorizezi anumite funcţii vitale ale corpului, cum ar fi pulsul sau saturaţia de oxigen. În plus, dacă îţi doreşti să îţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă, un ceas smart te va ajuta să monitorizezi calitatea somnului, numărul zilnic de paşi, dar şi caloriile pe care le arzi atunci când faci mişcare.

De asemenea, poţi folosi ceasul smart pentru a primi notificări importante atunci când nu ai acces la telefon, fie că este vorba despre mesaje, e-mailuri sau apeluri.

Precum în cazul căştilor wireless, este important ca atunci când achiziţionezi un ceas smart să te asiguri că acesta este compatibil cu telefonul tău.

Aparatele de gătit

Nu trebuie să petreci ore în şir în bucătărie dacă vrei să mănânci sănătos şi gustos. Aparatele de gătit, precum multicooker-ul sau air fryer-ul, îţi uşurează munca în bucătărie, fără să fie nevoie să faci rabat de la calitate.

Friteuza cu aer cald sau air-fryer-ul te ajută să găteşti friptură, cartofi prăjiţi, legume gratinate, pui crispy sau prăjituri fără să petreci ore în şir în bucătărie.

Multicooker-ul este perfect pentru a prepara ciorbe, supe, tocănite, carne sau legume la abur, dar şi prăjituri sau orez. Timpul de gătire este minim şi poţi folosi un singur vas, fără să mai fie nevoie să speli o mulţime de oale şi tigăi.

Aspiratoarele robot

Să aspiri podelele şi covoarele poate fi destul de obositor uneori. Aspiratorul robot poate să aspire perfect casa în locul tău, iar tu te poţi bucura de mai mult timp liber. Anumite aspiratoare de acest tip se pot controla de pe telefon şi îţi oferă atât funcţia de aspirare, cât şi funcţia de mop, pentru a spăla rapid şi uşor pe jos.

Foloseşte lista de mai sus ca punct de pornire pentru a alege device-urile care pot aduce o contribuţie benefică în viaţa ta, fie că este vorba despre electrocasnice sau accesorii pentru telefonul mobil.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri