Fie că vorbim de clienți rezidențiali sau industriali, ușile de garaj secționale sunt alese. Acestea pot fi comandate în mărimea necesară, pot include diverse accesorii, dar sunt preferate pentru că reprezintă un cumul de avantaje la un loc.

Ce au în particular ușile de garaj secționale?

Sunt realizate din panouri de oțel galvanizat, panouri elvețiene, umplute cu spumă. Astfel, va fi asigurată și izolarea termică și fonică. La deschidere, panoul glisează în partea superioară și ajunge să fie poziționat paralel cu solul. Asta înseamnă că sistemul nu este unul în exterior și nu ocupă loc nici în fața garajului.

Sunt ideale mai ales în spațiile atipice, unde construcția este de așa natură încât nu vă permiteți să ocupați loc în față sau în lateralele garajului pentru deschiderea clasică a unei uși. Sunt, de asemenea, alternativa la ușile de garaj clasice, simple. În plus, astfel de usi sectionale de garaj pot avea dotări moderne actuale de deschidere și închidere, care nu vor presupune mare efort. Asta pentru că ușile în cauză includ automatizări. În acest sens dispun de o clasică telecomandă, cu care este de preferat să acționați când sunteți în fața garajului. Există însă și varianta cu aplicație dedicată, astfel încât utilizatorul poate, prin intermediul smartphone-ului sau, să deschidă ușa de garaj. Sau să o închidă, doar că face asta indiferent dacă se află în proximitatea acesteia sau nu.

În funcție și de ofertele curente ale furnizorului, clienții pot beneficia și de condiții avantajoase la comandă. Spre exemplu, garanțiile extinse, cele care pot demonstra real calitatea acestor uși. Unii dintre furnizorii de nișă promit până la 11 ani de garanție, condiția de bază fiind realizarea reviziilor aferente la un termen dat - din doi în doi ani spre exemplu.

Cât costă o ușă de garaj secțională?

Prețurile diferă și depind și de cerințele speciale pe care le are clientul. Vorbim de posibilitatea de a cere integrarea unei uși pietonale, fante de aerisire, preferințe speciale legate de culori de asemenea. De bază rămâne însă materialul și anume panoul din oțel. Atenție însă, există și la capitolul calitate diferențe. În timp ce unele tipuri de uși de garaj promit să fie robuste, fiind realizate din oțel galvanizat, altele sunt ceva mai mult decât atât. Adică sunt panouri sandwich, umplute cu spumă. Vor îndeplini astfel și rol de izolare termică și fonică.

Costul, prețul este unul direct proporțional cu cât sunt de complexe astfel de uși. Unii furnizori afișează cu maximă transparență costurile în pagina oficială. Cel puțin clientul interesat va ști o sumă estimativă, va ști la ce să se aștepte. Un calculator dedicat acestor produse generează în scurt timp costul.

Merită efortul de a căuta o ușă de garaj pretențioasă?

Investiția o facem acum pentru anii ce vor veni, pare greu de crezut că este cineva care va schimba ușa de garaj la fel de des pe cât își schimbă garderoba. Merită mai ales dacă aveți și un colaborator pe termen lung, care să vă asigure garanțiile necesare și mentenanța ușii de garaj secționale.

Sursa foto: alexiana.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri