FineStore taie prețurile de Black Friday și te provoacă să-ți faci un cadou cu stil, pentru simplul că meriți câte un răsfăț din când în când. Până pe 30 noiembrie, peste 2.000 de produse din toate categoriile de băuturi alcoolice din oferta FineStore beneficiază de reduceri, unele chiar de până la 50%. O ocazie grozavă să îți faci toate poftele, mai ales dacă obișnuiești să te gândești mai întâi la alții, în general.

Băuturi premium la super preț, de Black Friday

FineStore face în fiecare an ca prețurile mici să devină și mai mici. Magie? Nu. Doar respect pentru clienții fideli, care merită ca de Black Friday să poată cumpăra băuturile premium care le plac atât de mult, la prețuri speciale. E un fel de cadou înainte de luna cadourilor, fără a se face rabat de la calitate.
Aceleași branduri de băuturi care garantează excelența au prețuri de neratat toată luna noiembrie, la FineStore, pentru ca tu, acea persoană care rareori își face o plăcere personală, să ai ocazia să-ți rafinezi gusturile. Licori premium, care de multe ori sunt evitate din cauza prejudecăților legate de preț, sunt acum la prețuri mai mult decât accesibile.

Adori tequila și vrei să simți gustul original al Mexicului? Tequila Clase Azul este una dintre băuturile de poveste de pe FineStore. Mai mult o operă de artă, decât o băutură, este o moștenire artistică uimitoare de la vechii artizani mexicani, păstrată și în prezent e cei din Santa Maria Canchesda. Clase Azul, obținută din agave albastre de o calitate incontestabilă, este experiență cu valențe incredibile, pe care și-o datorează orice consumator cu gusturi rafinate.
Un coniac Frapin elegant și cu arome cu totul și cu totul aparte este, de asemenea, o experiență senzorială de neratat. Nuanțele sale delicioase de viță de vie, împletite cu diverse note florale, cu o tușă discretă de vanilie și un finish prelung fac din orice sortiment de coniac Frapin un deliciu. Poate te gândești că e o idee minunată de cadou, dar îți recomandăm să te răsfeți și tu cu această băutură atât de versatilă, premiată în repetate rânduri datorită nobleței gustului său.

Băuturile potrivite pentru orice ocazie, la un click distanță pe FineStore

Rom Matusalem, vodka AU Vodka, coniac Remy Martin, tequila Padre Azul, whisky Chivas Regal, Jagermeister. Aperol sau vinuri cu totul și cu totul speciale - găsești de toate la super preț până la sfârșitul lunii noiembrie.
Nu îți face griji că ai putea să cumperi mai mult decât poți duce. Livrarea se face rapid oriunde în țară, chiar gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 199 de lei.
Pentru a profita de super prețurile de la FineStore abonează-te la Newsletter, ca să afli printre primii de cupoanele promoționale care aduc extra-reduceri și de alte surprize.
În paralel cu campania de reduceri, FineStore organizează un concurs cu 100 de premii constând în pachete cu 5 produse de top; acestea se acordă prin tragere la sorți, la care sunt înscriși automat toți cei care au cumpărat cel puțin un produs cu eticheta "Verde la Black Friday".
Profită de cele mai bune prețuri la cele mai bune băuturi și nu lăsa pe mai târziu ce poți cumpăra la timp!

Sursa foto: FineStore

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri