Odată ce în spațiul public au apărut informații cu privire la existența ploșnițelor în mobila comercializată de IKEA, atât retailerul, cât și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului au demarat o anchetă. ”Nu am găsit ploșnițe nici pe rafturi, nici sub rafturi, nici în cutii. Însă ancheta continuă pe alte segmente și vom reveni cu rezultatele finale”, a declarat Horia Constantinescu, președinte ANPC.

Președintele ANPC a precizat, pentru retail.ro, că odată cu mediatizarea informațiilor cu privire la infestarea cu ploșnițe, mai multe reclamații au fost depuse împotriva retailerului suedez de mobilă.

„Pe mine mă interesa cel mai mult verificarea infestării cu ploșnițe, deoarece era un pericol la adresa sănătății consumatorului român. Bineînțeles, pe fond emoțional, au mai fost depuse și alte reclamații cărora le-am dat curs. Încă nu avem rezultatele finale ale anchetei complete”, a explicat Constantinescu.

La rândul său, IKEA a apelat la o echipă de evaluatori care a verificat magazinul Pallady și a constat că nu există ploșnițe în unitate.

Citește articolul integral pe Wall-Street.ro.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri