PepsiCo anunță numirea Silviei Petre în funcția de HR Director PepsiCo East Balkans, începând cu data de 1 martie 2024. Silvia îi va raporta Innei Yakovchuk, CE HR SR Director, marcând astfel o nouă etapă în evoluția strategică a departamentului de resurse umane în regiunea Balcanilor de Est.

Cu o experiență în domeniul resurselor umane acumulată în peste 15 ani de carieră, Silvia a dovedit competențe în diverse domenii, contribuind la dezvoltarea businessului.

A avut roluri în gestionarea compensațiilor și beneficiilor, și mai târziu în colaborarea strategică pentru funcțiunea Comercială, și cel mai recent pentru departamentul de Marketing și Insights la nivelul Europei Centrale.

În noua sa poziție, Silvia Petre va coordona strategia privind planificarea și dezvoltarea potențialului resursei umane a PepsiCo – Oamenii (People of PepsiCo), gestionând strategia de dezvoltare a talentelor și îmbunătățirea eficienței operaționale în regiune.

Obiectivul ei este să promoveze un mediu de lucru incluziv și să sprijine creșterea sustenabilă a PepsiCo în regiunea East Balkans.

„Sunt încântată să preiau acest rol și să contribui la consolidarea culturii organizaționale PepsiCo. (...) Suportul pentru o dezvoltare accelerată și provocările pe care le-am întâmpinat au fost esențiale și au susținut constant evoluția mea în carieră.”, a declarat Silvia Petre.

Silvia preia responsabilitățile de la Annie Griffith-Swain, care a coordonat departamentul de HR în ultimii doi ani și care a contribuit la accelerarea agendei de talent management și dezvoltare profesională a PepsiCo prin proiecte precum EB Leaders Forum sau Frontline Managers Academy.

Sursa foto: PepsiCo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri