UPS anunță numirea lui Marcin Gołębiewski în funcția de șef al clusterului Europa Centrală, fiind responsabil de supravegherea operațiunilor cu colete mici și de dezvoltarea de business și strategia UPS în această regiune vitală. Cu biroul în Varșovia, el îi va raporta lui Kim Ruymbeke, care a acceptat o nouă poziție, de președinte al East EMEAI, se arată într-un comunicat. Acesta nu va lucra din țara noastră.

Anterior acestei numiri, Marcin a deținut funcția de director financiar în Europa Centrală, Orientul Mijlociu și Africa (regiunea EMEA), folosindu-și expertiza pentru a pune umârul la expansiunea comercială a UPS și pentru a genera îmbunătățiri operaționale, care să asigure creșterea competitivității UPS. A condus mai multe proiecte care au avut un impact asupra satisfacției clienților și asupra optimizării operațiunilor.

„Sunt încântat să mă întorc în Polonia, unde mi-am început cariera și unde am privilegiul de a lucra cu o echipă excepțională, într-una dintre cele mai vibrante regiuni din Europa. Din noul rol, voi sprijini companiile de toate dimensiunile, contribuind astfel la crearea de noi oportunități de comerț pentru acestea, atât la nivel național, cât și internațional”, a declarat Marcin Gołębiewski.

Sursă foto: UPS

Marcin îi va raporta lui Kim Ruymbeke, noul președinte East EMEAI. Ea va supraveghea strategia UPS în Germania și țările din Alpi, Europa Centrală, Turcia, precum și în Orientul Mijlociu și Africa. Expertiza ei va avea un rol în promovarea sinergiei în aceste regiuni diverse pentru a asigura creșterea și un nivel ridicat în furnizarea de servicii.

De origine poloneză, Marcin s-a alăturat UPS în 2004, ca Accounting Supervisor. Ulterior, a preluat diferite roluri în domeniul financiar în cadrul Regiunii, în Polonia și în Italia, înainte de a ocupa funcția de director financiar atât pentru Districtul Vest, cât și pentru Districtul CEMEA.

UPS Central Europe are peste 2.100 de angajați și deține 5 facilități logistice la nivel mondial. Aceste facilități logistice au ca scop susținerea pieței din Europa Centrală, Cehia și Slovacia fiind lideri în ceea ce privește numărul de utilizatori de internet care cumpără bunuri și servicii online (E-shoppers), cu procente de 85% și 84%. Potrivit celui mai recent raport al eCommerce Europe, acest procent este de 78% în Ungaria și 73% în Polonia.

Sursa foto: UPS

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri