Fornetti, o cunoscută franciză de patiserie din România, are parte de schimbări la vârful conducerii. Astfel, la cârma companiei a fost numit un nou executiv, fost CEO Fornetti într-o țară vecină României.

Astfel, după 4 ani în care a condus Fornetti România din postura de Director General, Szasz Jozsef părăsește această poziție, funcția de Managing Director în cadrul Fornetti România fiind ocupată, începând cu data de 4 mai 2023, de Martin Udvarev.

"Coordonarea Fornetti România a fost o provocare pe care, sper, am dus-o la final cu succes (...). Mă îndrept către noi provocări, Fornetti fiind un capitol frumos din activitatea mea profesională", a declarat dl. Szasz.

Născut în Budapesta, Martin Udvarev a trăit ultimii 20 de ani în Bulgaria unde a și condus cu succes compania Fornetti din acea țară, timp de 17 ani.

Activitatea sa îndelungată în cadrul grupului Fornetti și abilitățile de management au fost printre factorii hotărâtori în numirea sa în cea mai înaltă poziție de conducere.

"După aproape 20 de ani petrecuți la Fornetti Bulgaria, o companie mică acolo, dar de succes, preluarea Fornetti România a venit oarecum normal, însă cu foarte multă responsabilitate. Aici voi coordona aproape 500 de angajați, peste 800 de magazine de franciză, prezență a brandului în toate magazinele de retail, departamente diverse si producție extrem de mare", a susținut dl. Udvarev.

Martin va fi sprijinit în funcția de director general Fornetti România de Gyöngyike Sinescu, actualmente director financiar al companiei și Gabriel Voin, director comercial. Cei doi își vor păstra funcțiile și echipele din subordine, iar în paralel, vor fi Directori Adjuncți, cu puteri egale.

Sursa foto: Shutterstock / samoila ionut

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri