După un mandat desfășurat pe o perioadă de cinci ani, Dan Robinson, Managing Director Heineken România, va prelua un nou rol în cadrul Grupului Heineken, care va fi comunicat în perioada următoare.

El va fi succedat de către Thibaut Boidin, care se alătură Heineken România din actuala poziție de Chief Transformation Officer pentru Regiunea Europa.

Thibaut va fi numit în noul rol de Managing Director Heineken România începând cu data de 1 septembrie 2023. Pe perioada lunii septembrie, Dan și Thibaut vor colabora pentru a asigura o tranziție lină către noul rol.

Dan Robinson s-a alăturat grupului Heineken în 2005 și a fost numit Managing Director al Heineken România în 2018.

Dan a deținut două mandate de Președinte al Asociației Berarii României, conlucrând pentru a susține și consolida dezvoltarea durabilă a industriei berii în România.

Thibaut s-a alăturat Heineken Franța în 2017, unde a fost Deputy General Manager la France Boissons. În octombrie 2020, Thibaut a fost numit în funcția de Transformation Director al Heineken Franța, unde a contribuit la dezvoltarea businessului.

Ulterior, în septembrie 2021, Thibaut a fost numit Chief Transformation Officer în cadrul Heineken Europa și, în timpul mandatului său, a impulsionat dezvoltarea procesului de transformare a capabilităților în cadrul Regiunii Europa.

Thibaut va continua să dezvolte businessul din România, urmând să coordoneze strategia EverGreen în România, cu o abordare centrată pe consumatori și clienți, acordând totodată atenție sustenabilității, digitalizării și dezvoltării angajaților Heineken România.

Sursa foto: Heineken

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri