Elgeka Ferfelis Romania a semnat recent un acord pe o perioada de trei ani cu Schick-Wilkinson Sword pentru comercializarea si distribuirea exclusiva a produselor companiei (aparate de ras, epilatoare si alte produse conexe). Schick-Wilkinson Sword este parte a companiei Energizer Holdings si este al doilea producator de aparate de ras din lume.

De asemenea, si filiala bulgara a Elgeka Ferfelis a semnat la sfasitul lunii iulie un contract pe trei ani cu firma Kimberly-Clark pentru comercializarea si distribuirea exclusiva de la 1 august a produselor Huggies (scutece pentru bebelusi), Kotex (tampoane), Bobi Absorba (scutece pentru adulti), si Kleenex (hartie igenica, servetele) in Bulgaria.

Kimberly-Clark este lider mondial pe piata produselor pentru sanatate si igiena, in mai mult de 80 de tari. Compania are zilnic aproximativ 1,3 miliarde de clienti in mai mult de 150 de tari. Elgeka Ferfelis Bulgaria estimeaza obtinerea unei cifre de afaceri anuale de un milion euro din vanzarea produselor companiei Kimberly-Clark.

Citeste si:

Compania Elgeka, infiintata in 1974 este cea mai mare companie din Grecia care activeaza in sectorul alimentar. Elgeka furnizeaza servicii comerciale in domeniile vanzari, marketing, comert si logistica.

Elgeka si-a inceput expansiunea la nivel international prin patrunderea pe piata romaneasca in 2000, cand a infiintat Elgeka Romania SRL, denumita ulterior Elgeka Ferfelis Romania (dupa fuziunea companiei mama cu Ferfelis Line SRL).